ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ !

 

Αν και θα μπορούν να συμμετέχουν και γυναίκες στον διαγωνισμό, το θέμα του είναι κυρίως...αντρική υπόθεση. Το θέρετρο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 30 άτομα τη φορά στις πέντε καλύβες που βρίσκονται στην έκτασή του. Σύμφωνα με το website του νησιού Κολοκύθα, αναφέρει ότι η τιμή ενοικίασης ολόκληρου του νησιού για ένα βράδυ ανέρχεται στα 1.630 δολάρια Αυστραλίας (περίπου 1.200 ευρώ).

Αν και το θέρετρο προωθείται ως ένας παρθένος παράδεισος για οικογένειες και ρομαντικούς, η ζυθοποιία θέλει να το παρουσιάσει ως τον απόλυτο προορισμό για ζευγάρια, ενώ δεν έχει ανακοινώσει πόσα έδωσε για την τριετή μίσθωσή του. Πάντως, το 2003 οι Νοτιοαφρικανοί John και Sonja Rumble το αγόρασαν για 1,3 εκατ. αυστραλιανά δολάρια. Το κληροδότησαν στον γιο τους και τη σύντροφό του, οι οποίοι το διαχειρίζονται από τότε.

Ο Rumble ελπίζει ότι με τη νέα μίσθωση θα δημοσιοποιηθεί ευρέως το θέμα και θα δημιουργηθούν καλύτερες προοπτικές για την έκτασή του. Την ίδια αντίληψη έχει και ο εκπρόσωπος του τουριστικού οργανισμού του Κουίνσλαντ, που ελπίζει ότι θα αναπτυχθεί και θα αυξηθεί ο τουρισμός στην περιοχή.