ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΔΩΣΕ 250.000 € ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟΣΠΙΤΟ !

ελληνας, σπιτι, δενδροσπιτο, διστασε

Ένα από τα πιο ακριβά δεντρόσπιτα, βρίσκονται στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στην Αττική. Το σπίτι αυτό δεν δίστασε να αγοράσει ένας συμπατριώτης μας καταβάλλοντας το υπέρογκο (για δεντρόσπιτο) ποσό των 250.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο σπίτι δεν....

πρόκειται για καλύβα, αλλά για ένα καθ όλα μοντέρνο οίκιμα καθώς περιέχει μέχρι και τις τελευταίες high-tech ανέσεις. Ωστόσο δεν πρόκειται για πρωτοτυπία, καθώς, τα σπίτια αυτά είναι μία νέα μόδα στην παγκόσμια κατασκευαστκή.

Δενδρόσπιτα με όλες τις ανέσεις, εξοπλισμένα παράλληλα με υψηλή τεχνολογία, ώστε οι ιδιοκτήτες τους να είναι απόλυτα ασφαλείς. Κατασκευάζονται στη Βρετανία και η τιμή τους μπορεί να ξεπεράσει τα 250.000 ευρώ.

Και όπως δημοσιεύει η Espresso, το πιο ακριβό από αυτά και καλύτερα εξοπλισμένο με συστήματα ασφαλείας βρίσκεται κάπου στην Ελλάδα, κάτι που παραδέχεται και ο διευθυντής της εταιρείας κατασκευής τους.

Ο Σάιμον Πέιν, διευθυντής της εταιρείας Blue Forest, η οποία κατασκευάζει τα πολυτελή σπίτια, έχει βοηθήσει παιδιά και ενήλικες να δημιουργήσουν δενδρόσπιτα όπως τα έχουν ονειρευτεί.

Μεταξύ άλλων, για παράδειγμα, έχει κατασκευάσει δενδρόσπιτο που θυμίζει το βασίλειο του Ρομπέν των Δασών, και βρίσκεται στο δάσος του Σέργουντ, όπως αναφέρει το iefimerida.gr.